parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/10/24 - 14:51
  • - تعداد بازدید: 43
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zxph

سفیر ایران در ترکمنستان پس از بازدید از ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی استان مطرح کرد: علاقمندی ترکمنستانی ها برای استفاده از ظرفیت پزشکی استان

سفیر ایران در ترکمنستان در سفر امروز خود به خراسان شمالی و پس از دیدار با استاندار خراسان شمالی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و همچنین بازدید از ظرفیت های مختلف درمانی و آموزشی این دانشگاه، ضمن اعلام آمادگی برای تسهیل سازی همکاری های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی استان با کشور ترکمنستان، به این موضوع اشاره کرد که ترکمنستانی ها با توجه به نزدیکی این کشور به استان خراسان شمالی و همچنین هزینه های مناسب تر درمانی، هم در حال حاضر از خدمات درمانی این استان استفاده می کنند و هم علاقمند به استفاده بیشتر از این ظرفیت پزشکی و درمانی خراسان شمالی هستند.

دکتر شاهین فر رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان چندی پیش در ادامه تلاش ها و رایزنی ها برای بین المللی سازی این دانشگاه و توسعه خدمات آموزشی و درمانی این دانشگاه، در سفر به کشور ترکمنستان بخشی از ظرفیت های درمانی و آموزشی این دانشگاه را در دیدار روزبهانی سفیر ایران در کشور ترکمنستان تشریح و از وی برای بازدید میدانی و سفر به خراسان شمالی دعوت کرد که روزبهانی امروز عازم استان خراسان شمالی شد و هم دیدارهایی با استاندار خراسان شمالی و رئیس دانشگاه داشت و هم از نزدیک ظرفیت هایی علمی، آموزشی، درمانی و ... دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی را مورد بازدید قرار داد؛ بازدیدی که رضایت وی را به همراه داشت.

روزبهانی و هیئت همراه صبح امروز در بجنورد پس از نشستی صمیمی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، ظرفیت های مختلف این دانشگاه را شنیدند و در ادامه بازدیدهایی از بخش های مختلف دانشگاه و بیمارستان امام حسن (ع) و از جمله بخش IPD  (بخش بیماران بین الملل) و پزشکی از راه دور داشتند.

سفیر ایران در کشور ترکمنستان در پایان این بازدیدها، با بیان این که در عشق آباد ترکمنستان با دکتر شاهین فر رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی صحبت هایی داشتیم و علاقمند بودیم که فناوری ها و پتانسیل های این دانشگاه را از نزدیک ببینیم، ابراز کرد: تلاش خواهیم کرد بتوانیم برای همکاری های بین المللی این مجموعه با کشور ترکمنستان کمک کنیم.

به گفته روزبهانی، توانمندی های خوبی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی فراهم شده است که با توجه به نزدیکی این استان با کشور ترکمنستان، می شود از این توانمندی و ظرفیت استفاده کرد.

وی با بیان این که گردشگری درمانی با کشور ترکمنستان بسیار مورد توجه است و طرف ترکمنی هم از ظرفیت پزشکی و درمانی ما در اینجا هم علاقمند به استفاده است و هم استفاده می کند، تصریح کرد: خوشبختانه تجهیزات خوبی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی فراهم شده است که می تواند در اختیار بیماران ترکمنستانی قرار بگیرد و باید این خدمات را به کشور ترکمنستان ارائه کنیم و در این خصوص صحبت هایی هم داشته ایم و انشالله تمهیداتی اندیشیده خواهد شد تا این کار انجام شود.  

وی ادامه داد: این ظرفیت ها برای استان می تواند هم مفید باشد و هم تولید ثروت کند و در این استان می توان خدماتی به مردم ترکمنستان ارائه داد که به آن احتیاج دارند.  

وی در خصوص ضرورت بازگشایی گذرگاه مرزی استان خراسان شمالی با کشور ترکمنستان نیز تصریح کرد: بازگشایی گذرگاه مرزی می تواند به شکوفایی همکاری های تجاری و اقتصادی و به ویژه در استان خراسان شمالی کمک کند و در این خصوص ملاحظاتی وجود دارد که با صبر و شکیبایی باید یک به یک بررسی و راه حل هایی برای آن پیدا شود.

وی در پاسخ به تاثیرات بازگشایی این گذرگاه نیز افزود: یکی از مهم ترین تاثیر این گذرگاه مرزی، تسهیل سازی استفاده مردم ترکمنستان از خدمات درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی است چرا که هم به نسبت مسیر کوتاه تریست و هم هزینه کمتری برای استفاده ترکمنستانی ها از خدمات درمانی به همراه دارد.
 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 36113
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید