parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • 1404/01/25 - 13:15
  • - تعداد بازدید: 563
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZdB4
مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه خبر داد:

هزینه کرد 5 میلیاردی برای به روز رسانی اتوبوس آمبولانس

مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه در بازدید از واحد نقلیه و به روز رسانی آمبولانس ها، از به روز رسانی اتوبوس آمبولانس دانشگاه برای ارائه خدمات شایسته تر در زمان نیاز خبر داد.

به گفته مهندس یارمحمدی، این اتوبوس آمبولانس با هزینه کرد حدود 5 میلیارد ریالی در حال به روز رسانی است و تا پایان ماه، آماده ارائه خدمات در شرایط مورد نیاز خواهد بود.
وی همچنین از زحمات و تلاش بی وقفه نیروهای واحد به روز رسانی آمولانس ها قدردانی کرد.
گفتنی است که در ماه‌های اخیر، به همت دانشگاه علوم پزشکی استان، تعداد ۲۴ دستگاه آمبولانس با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال نوسازی و آماده خدمت‌رسانی در پایگاه‌های اورژانس سطح استان شده‌اند.

 
  • گروه خبری : اخبار ویژه,آخرین اخبار,اخبار معاونت توسعه
  • کد خبر : 53194
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید