parcham جهش تولید با مشارکت مردم

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • 1402/11/10 - 08:55
  • - تعداد بازدید: 46
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZZqh

نشست صمیمی دکتر شاهین‌فر با اصحاب رسانه خراسان شمالی برگزار شد

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آستانه دهه فجر میزبان خبرنگاران و اصحاب رسانه استان بود، نشست رسانه‌ای که متفاوت‌تر از نشست های همیشگی به جمعی گرم و در عین حال کارشناسی مبدل و مباحث مختلفی از جمله جانمایی بیمارستان مادر و کودک، تجهیز فضاهای درمانی دانشگاه به بروزترین تجهیزات و متخصصان درمانی، هوشمندسازی بیمارستان های دانشگاه و .... مورد صحبت قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یک شنبه 9 بهمن ماه 1402 در این نشست ارتقای دانشگاه علوم پزشکی استان به رده دانشگاه های تیپ 2 علوم پزشکی کشور را رویکردی محوری و اساسی دانست و اعلام کرد: تمام تلاش ها و عزم جزم مدیران این مجموعه با رویکرد توسعه ای در 3 محور مجازی سازی، هوشمند سازی و بین المللی سازی انجام می شود.

دکتر جواد شاهین فر با بیان اینکه زیر ساخت های تحول و توسعه در بخش های درمان، بهداشت و آموزش فراهم شده است، پردیس دانشگاه را کارگاه عمرانی بزرگی دانست که در آن همزمان پروژه های درمانی، آموزشی و رفاهی در حال اجراست.

وی این مجموعه را یک شهر دانشگاهی دانست که تامین کمترین نیازها نیز در آن تدبیر شده است و سهولت، رفاه و آسایش را برای مراجعه کنندگان و .... به ارمغان می آورد و برای این هدف امروز طرح های عمرانی در حال مراحل مختلف ساخت است.

حرکت رو به جلوی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در سکوت خبری، بخشی از سخنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، بود آن جا گه گفت از کلنگ زنی ها پرهیز می کنیم و پس از شروع احداث بناها و بهره برداری از آن ها، اقدامات را به مردم و رسانه ها اطلاع رسانی می کنیم، زیرا معتقدیم همه چیز برای مردم است و باید برای آن ها امید آفرینی کرد.

وی به دستاوردهای آموزشی دانشگاه در سال جاری اشاره و عنوان کرد: امسال در 3 رشته اطفال، داخلی و جراحی با اخذ مجوز پذیرش دستیار داشته ایم و با این که صندلی های دستیاری در بسیاری از دانشگاه های علوم پزشکی خالی است اما استان بیشتر از تعداد صندلی ها، جذب دستیار داشته است.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی آینده در 14 رشته جدید پذیرش دانشجو خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: با رویکرد توسعه ای در بخش آموزش، دانشگاه به سمت توسعه تحصیلات تکمیلی و تخصصی گام برداشته است و در هفته جاری 27 هیئت علمی جدید را به جرگه خدمت وارد می کنیم.

دکتر شاهین فر به راه اندازی طرح توسعه دانشکده پرستاری اشاره و بیان کرد:  طرح های توسعه دانشکده پرستاری در بخش های فرهنگی شامل سلف دانشگاه، آمفی تاتر و خوابگاه متاهلی که سال ها معطل مانده بود، از فررودین امسال آغاز شده است و به زودی دانشجویان زیادی از آن منتفع می شوند.

این مسئول همچنین به معطل ماندن 10 ساله خوابگاه دانشجویی اشاره و اعلام کرد: این پروژه فروردین امسال آغاز شده است و اردیبهشت سال آینده به بهره برداری می رسد.

دکتر شاهین فر تاکید کرد: عزم مدیران دانشگاه جزم شده است و امروز صد در صد دانشجویان متقاضی به خوابگاه دسترسی دارند و همزمان با تدابیر تامین خوابگاه برای د انشجویان عملیات ساخت 2 خوابگاه در دست اقدام است.

وی ایجاد مجتمع های آموزشی را نیز بخشی از تحول در حوزه دانشگاه ذکر و عنوان کرد: مجتمع باباامان، و روستای بدرانلو احداث شده و آماده بهره برداری هستند.

در پیوستی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از تدابیر دانشگاه برای راه اندازی 3 نانوایی با آرد کامل خبر داد و گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه با 3 نانوایی در شهر بجنورد و همچنین یک کارخانه آرد قرار داد منعقد کرده است تا نان کامل به دست مردم برسد.

وی ابراز کرد: چالش این اقدام، قیمت گذاری و طعم و مزه نان است که در این بخش حضور فعال رسانه ها می توانند کمک کننده و موثر باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی راه اندازی بخش آی پی دی بیمارستان امام حسن (ع) را در راستای برنامه های بین المللی سازی دانشگاه ذکر و عنوان کرد: رایزنی هایی با سایر کشورها از جمله کشورهای همسایه برای جذب بیماران خارجی انجام شده است.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 36138
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید