parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • // - 10:05
  • - تعداد بازدید: 323
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZLdg

مهم ترین مصوبات دیدار با معاون وزیر بهداشت

سرپرست معاونت مدیریت توسعه، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی استان، مهم ترین مصوبات دیدار اخیر خود با دکتر بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت توسعه، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر صدوقی افزود: در دیدار اخیر با دکتر رحیمی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که دکتر پاکمهر نماینده مردم 5 شهرستان استان در مجلس نیز حضور داشتند، قول های مساعدی برای 3 موضوع مهم در حوزه بهداشت و خرید تجهیزات درمانی برای استان گرفته شد. وی با بیان این که معاون وزیر برای خرید یک دستگاه اندوسکوپی برای دانشگاه علوم پزشکی استان قول مساعد داد، ابراز کرد: همچنین مقرر شد در خصوص تامین اعتبار لازم برای تامین بهورز برای دانشگاه علوم پزشکی استان نیز اقدامات لازم از سوی وزارتخانه انجام شود. وی تصریح کرد: در این جلسه همچنین معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تکمیل پروژه های عمرانی در حوزه بهداشت استان و همچنین تجهیز این مراکز قول مساعد داد و تاکید کرد که این وزارتخانه حمایت کامل خود را در خصوص تکمیل پروژه های عمرانی در حوزه بهداشت را انجام خواهد داد. به گفته وی، در این نشست صمیمی همچنین مصوبات سفر رئیس جمهور به استان در حوزه بهداشت و درمان نیز پیگیری شد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 35498
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید