parcham جهش تولید با مشارکت مردم

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • 1403/08/08 - 12:51
  • - تعداد بازدید: 54
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZiB3

مانه؛ دومین مقصد سفر شهرستانی دکترهاشمی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در دومین سفر شهرستانی خود و پس از سملقان، راهی شهرستان مانه شد تا هم با مسئولان این شهرستان دیدار داشته باشد، هم ظرفیت های حوزه سلامت این شهرستان را از نزدیک ارزیابی کند و هم به کارکنان شاغل در شبکه بهداشت و درمان مانه خداقوت بگوید و البته دغدغه همکاران را نیز بشنود.

به گزارش وبدا، در این سفر نیم روزی صبح دوشنبه 7 آبان 1403، جمعی از مسئولان دانشگاه از جمله دکتر رعنایی سرپرست معاونت توسعه دانشگاه، دکتر دلشاد سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه و مهندس اسماعیلی مدیر فنی دانشگاه نیز، همراه دکتر هاشمی حضور داشتند.

 

دکتر هاشمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان در اولین برنامه سفر خود به شهرستان مانه، در محل فرمانداری این شهرستان حضور یافت و در نشستی صمیمی، با جمعی از مسئولان ارشد این شهرستان دیدار و گفت و گو کرد؛ گفت و گوهایی که از جنس تلاش برای حل دغدغه ها در حوزه سلامت و بهداشت بود.

 

دکتر هاشمی در این دیدار با جمعی از مسئولان ارشد شهرستان مانه، به صحبت های کوتاه بسنده کرد و بیشتر شنونده دغدغه های مطرح شده در حوزه سلامت بود؛ آنجایی که خود دکتر هاشمی نیز به آن اذعان کرد و گفت: «آمده ایم تا بیشتر بشنویم».

 

فرماندار مانه، امام جمعه پیش قلعه، فرمانده سپاه مانه، فرمانده انتظامی مانه، شورا و شهرداری پیش قلعه، بخشداری مرکزی پیش قلعه و ... از جمله مسئولان شهرستان مانه حاضر در این نشست صمیمی بودند که هر یک ضمن تبریک انتصاب سرپرست جدید دانشگاه، دغدغه های شهرستان در حوزه سلامت را مطرح کردند و در این بین فرماندار مانه نیز از دانشگاه علوم پزشکی استان تشکر کرد که به عنوان اولین دستگاه، اقدام به راه اندازی شبکه بهداشت و درمان در این شهرستان تازه تاسیس کرده است.

 

فرماندار مانه در این نشست با تبریک انتصاب دکتر هاشمی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و با بیان اینکه ۹۶ درصد جمعیت این شهرستان ساکن روستا هستند، ابراز کرد: شهرستان منحصر به فردی داریم و در بین شهرستان های استان از بعد زیرساختی محرومیت داریم و به طوری که ۵۴ درصد راه های شهرستان شوسه است.

 

حجت الاسلام ابراهیمی امام جمعه پیش قلعه نیز با تشکر از دکتر هاشمی و تیم همراه برای حضور در این شهرستان، افزود: هر اقدام و تلاشی در حوزه بهداشت و درمان اتفاق بیفتد، برای مردم است و ما نیز به عنوان بازویی در کنار شما هستیم.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان پس از شنیدن دغدغه های مطرح شده از سوی مسئولان، ضمن تشکر از طرح موضوع و دغدغه ها در حوزه سلامت و بهداشت، بر ضرورت اولویت بندی کارها تاکید کرد و افزود: برای کاهش محرومیت حوزه بهداشت و درمان در نقاط مختلف استان و از جمله مانه تلاش خواهد شد.

 

دکتر هاشمی با بیان این که تلاش شود تا از تمامی فرصت ها و پتانسیل ها برای محرومیت زدایی استفاده شود و از طرفی ساختاری ایجاد کنیم که مردم خدمات خوبی دریافت کنند، ابراز کرد: همه کمک کنیم تا مشکلات برطرف شود و تلاش خواهد شد در ساختار علوم پزشکی همه استان را با هم ببینیم.

 

وی در ادامه برنامه های سفر خود به مانه، در شبکه تازه تأسیس این شهرستان حضور یافت تا ضمن دیدار با کارکنان این شبکه و عرض خداقوتی، مسائل و دغدغه های آنان را بی واسطه بشنود.

 

کارکنان شبکه بهداشت و درمان مانه در این حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، دغدغه های خود را در خصوص مسائل حوزه بهداشت و سلامت شهرستان در میان گذاشتند و  دکتر هاشمی نیز پس از شنیدن دغدغه ها، قول مساعد برای پیگیری داد.

 

دکتر هاشمی و تیم همراه، در ادامه راهی روستای کشک آباد شهرستان مانه شدند. در این روستا نیز، مسئولان دانشگاه دقایقی با اهالی این روستا گفت و گو کردند و سپس در محل استقرار مرکز جامع سلامت این روستا که 3800 نفر از اهالی روستاهای بازار قارناس، کشک آباد، چوپلی تپه و قلعه استاد را تحت پوشش قرار می دهد، حضور یافتند.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان ضمن بازدید از بخش های مختلف این مرکز، با کارکنان آن و همچنین پزشک حاضر در این مرکز گفت و گو کرد و گزارشی از وضعیت بهداشت و سلامت اهالی دریافت کرد.

 

دکتر هاشمی و جمعی از معاونان در ادامه، به عنوان پایان بخش برنامه سفر به شهرستان مانه، در محل اورژانس جاده ای 115 کشک آباد حاضر شدند و هم از ساختمان این اورژانس بازدید کردند و هم با کارکنان آن گفت و گو کردند و به آنان خداقوت گفتند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت توسعه
  • کد خبر : 49950
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید