parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • // - 13:18
  • - تعداد بازدید: 271
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZK8g

صدورکلیه احکام حقوقی کارکنان دانشگاه با اعمال ضرایب جدید در سال 96 ورفع ابهامات احکام نیرو های قراردادی

صدورکلیه احکام حقوقی کارکنان دانشگاه با اعمال ضرایب جدید در سال 96 ورفع ابهامات احکام نیرو های قراردادی

به گزارش (وبدا) معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه: درراستای اجرای تصویب نامه هیات محترم وزیران وابلاغیه وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی افزایش سالیانه احکام حقوقی سال 96 به تعداد 4242 نفرصادر گردید که این افزایش از ابتداء سال اعمال که مابه التفاوت آن در اردیبهشت ماه پرداخت می گردد. ضمنا با عنایت به اینکه احکام حقوقی بعضی از همکاران قراردادی افزایش کمتری نسبت به سایر کارکنان رسمی وپیمانی داشته است این موضوع از طریق وزارت متبوع درحال پیگیری می باشد.همچنین مقرر است کمک هزینه مسکن وخوار وبار  با مبالغ جدید پس از تائید به سرجمع احکام این عزیزان اضافه گردد.لازم به ذکر است است که احکام کلیه کارکنان دانشگاه نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

ایشان همچنین افزودند:درخصوص ابهام وسوالات مکرر همکاران محترم قراردادی مبنی بر تغییر عنوان قرارداد ایشان از تبصره 3 ماده 2 به قرارداد انجام کار معین(تبصره 5 ماده 31) به اطلاع این عزیزان می رساند با عنایت به اینکه اکثر دانشگاه های علوم پزشکی کشوردر سنوات گذشته به استناد بند ب ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه وآیین نامه اداری واستخدامی دانشگاه ها نسبت به تغییر عنوان قرارداد مذکور اقدام نموده اند.لذادر راستای ایجاد وحدت رویه، یکپارچه سازی و هوشمند سازی کلیه احکام استخدامی این عزیزان  و به مثابه دانشگا ههای دیگر عنوان قرارداد آنها از تبصره 3 ماده 2 به قرارداد انجام کار معین (تبصره 5 ماده 31) آئین نامه مذکور بدون هیچ گونه تغییر در حقوق ومزایا ورابطه استخدامی و صرفا مشمول تغییر ماده قانونی طبق آئین نامه اداری واستخدامی دانشگا های علوم پزشکی کشور گردیده اند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 35212
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید