parcham جهش تولید با مشارکت مردم

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • 1403/08/20 - 13:54
  • - تعداد بازدید: 128
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZqQ3
دکتر رعنایی در نشست هم اندیشی کارشناسان منابع انسانی و تحول اداری دانشگاه تشریح کرد؛

تبیین بایدها و نبایدهای حوزه منابع انسانی و تحول اداری

سرپرست معاونت توسعه دانشگاه در نشست هم اندیشی کارشناسان منابع انسانی محیطی و ستادی این مدیریت و مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه در سالن جلسات مرکز بهداشت بجنورد، بایدها و نبایدهای این حوزه ها را تبیین کرد.

به گفته دکتر رعنایی، محوریت تلاش ها در واحدهای مختلف و به ویژه واحد کارگزینی باید تلاش برای حفظ و دوام خانواده ها باشد.

وی کارگزینی ها را «چک سفید امضا» دانست و خطاب به کارشناسان حوزه منابع انسانی و تحول اداری ابراز کرد: در امورات کاری به بنیان خانواده، افزایش حقوق و راحتی پرسنل کمک کنید.

وی با بیان این که هیچ اختلافی نباید در صدور احکام کارگزینی بین همکاران مرکز استان و سایر شهرستان های استان باشد، تصریح کرد: سیستم ها و نرم افزارهای مختلف حوزه منابع انسانی از جمله « کارا 2000 » برای تسریع در انجام امورات است و می بایست توسط کاربران همین حوزه آموزش دیده شود.

وی بر تلاش جهت صیانت از حق و حقوقات تمامی پرسنل دانشگاه تاکید کرد و ادامه داد: قانون جوانی جمعیت، قانون خوبی هست و در جهت رفاه حال مادران و خانواده هر چه می توانید تلاش کنید.

وی در پایان تصریح کرد: شما کارکنان منابع انسانی و تحول اداری برای ۷ هزار نیروی دانشگاه کار می کنید و ۷ هزار نیروی دانشگاه هم برای رفاه حال و سلامتی ۱ میلیون جمعیت استان تلاش می کنند و هر کدام از ماها باید به تکالیف مان به بهترین وجه عمل کنیم.

در ابتدای این نشست، سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه، کارکنان این حوزه و مدیریت تحول را جهادگران سلامت دانست و ابراز کرد: جایگاه خود را بیش از پیش بدانید و شما به عنوان نمایندگان حوزه منابع انسانی و تحول اداری هستید.

دکتر آل طه افزود: ارباب رجوع های ما در سیستم دانشگاهی همکاران داخل دانشگاه هستند و بیشترین زمان ما در واحد با همکاران سپری می شود و ما همه یک خانواده هستیم و با کردار و اخلاق خودمان تلاش کنیم همه رضایت داشته باشند.

ضرورت پایش های دوره ای، ارتقا سطح آگاهی، جانشین پروری، تسریع در انجام امورات سایر همکاران از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست از سوی دکتر آل طه بود.

مهندس قدوسی سرپرست مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه نیز بر تلاش جهت بهبود فرایندها و تسریع در بهبود فرآیندها تاکید کرد و افزود: بازدیدهای مشترک مدیریت منابع انسانی و تحول اداری از واحدها در سراسر استان در حال انجام است.

ضرورت مشارکت در جشنواره نظام پیشنهادها، صدور ابلاغ طبق ساختارها و ضرورت اجرای بخشنامه ساختار از دیگر موضوعات مطرح شده توسط مهندس قدوسی در این نشست بود.

هر یک از مدعوین این نشست نیز به بیان نقطه نظرات خود و همچنین بیان چالش ها و دغدغه های خود در حوزه مسئولیت خود پرداختند و اجرای دستورالعمل حق لباس بر اساس مقتضیات فعلی، حق کارانه، حق آنکالی و ... از جمله موضوعات مطرح شده توسط کارشناسان حوزه منابع انسانی و تحول اداری بود.

در پایان این نشست، با اهدای لوحی، از تلاش ها و زحمات دلاور ریحانی مدیر سابق منابع انسانی دانشگاه و یوسف داوری مدیر سابق توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت توسعه
  • کد خبر : 50242
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید