parcham جهش تولید با مشارکت مردم

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • 1403/08/20 - 14:17
  • - تعداد بازدید: 28
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZuQ3
سرپرست معاونت دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد

افتتاح ساختمان پرتودرمانی خراسان شمالی تا دهه فجر امسال

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از افتتاح ساختمان پرتودرمانی این استان تا دهه فجر امسال خبر داد.

دکتر رعنایی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از پروژه‌هایی که در دولت سیزدهم در این استان در حوزه درمان شروع و هم اکنون ساخت آن ادامه دارد، پروژه ساخت ساختمان پرتودرمانی پیشرفته است.

وی با اشاره به اینکه دستگاه شتاب دهنده خطی پیشرفته با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان خریداری و هم اکنون در استان موجود است، گفت: برای فعالیت این پروژه باید ساختمان آن احداث می‌شد که ساختمان تکمیل شده و باید محل نصب دستگاه نیز ساخته شود که هم اکنون دستگاه در مرحله پی ریزی است که این مراحل تا دهه فجر امسال به پایان می‌رسد.

رعنایی افزود: در واقع در این استان دستگاه شتاب دهنده خطی کم انرژی وجود دارد اما پاسخگوی نیاز بیماران نیست و حتی پاسخگوی موارد بسیار سطحی نیز نیست.

وی ادامه داد: بیماران مجبور هستند برای درمان به شهرهای تهران و مشهد سفر کنند، اما از آنجا که طول درمان۴۰ تا ۴۵ جلسه است و حدود یک ماه و نیم طول می‌کشد برای بیماران مبتلا به سرطان بسیار سخت و هزینه‌بر است که با تکمیل این پروژه تمامی بیماران سرطانی که نیاز به پرتودرمانی دارند، مشکل آن‌ها حل می‌شود و می‌توانند در این استان درمان شوند.

این مقام مسئول تاکید کرد: با بهره برداری از این پروژه درمان باکیفیت بیشتر و عوارض کمتری انجام می‌شود.


  • گروه خبری : اخبار معاونت توسعه
  • کد خبر : 50246
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید