parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • 1404/05/21 - 08:58
  • - تعداد بازدید: 373
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zxyk

افتتاح خانه بهداشت کلاته یاور در هفته دولت

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از افتتاح خانه بهداشت کلاته یاور شهرستان بجنورد در هفته دولت امسال خبر داد.

دکتر رعنایی با اشاره به اینکه این خانه بهداشت با زیربنای ۷۵ مترمربع احداث شده است، گفت: این پروژه با هدف ارتقای سطح خدمات بهداشتی در مناطق روستایی اجرا شده و آماده بهره‌برداری است. 
وی تصریح کرد: خانه بهداشت کلاته یاور یکی از بیش از ۴۰ پروژه عمرانی حوزه سلامت در استان است که هم‌اکنون در حال اجراست و با بهره‌برداری از آن‌ها، شاهد بهبود شاخص‌های بهداشتی و افزایش دسترسی مردم به خدمات اولیه سلامت خواهیم بود.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,آخرین اخبار,اخبار معاونت توسعه
  • کد خبر : 56291

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید