ایجاد خوابگاه های متاهلی و حمایت های مادی و معنوی از دانشجویان متاهل و دارای فرزند از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی در موضوع جمعیت است
دکتر براتی زاده در آئین فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های دانشکده بهداشت از حمایت مادی و معنوی از دانشجویان متاهل و دارای فرزند و ایجاد خوابگاه متاهلی به عنوان اولویت های دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جمعیت نام برد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه ،معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درآئین فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های دانشکده بهداشت از حمایت مادی و معنوی از دانشجویان متاهل و دارای فرزند و ایجاد خوابگاه متاهلی به عنوان اولویت های دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جمعیت نام برد.
دکتر براتی زاده عنوان کرد:امیدواریم با همکاری سایر واحد ها و دستگاه ها، بتوانیم شرایط را برای شروع طرح، سپس استخدام فارغ التحصیلان رشته های گروه بهداشت و تغذیه فراهم کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: قسمت عمده و بیش از ۶۹ درصد سلامت ما مربوط به ۴ گروه دانشکده بهداشت شامل بهداشت حرفه ای، عمومی، محیط و تغذیه است.
وی افزود: مشکلات عمده استان در حوزه بهداشت با نظر تخصصی متخصصان و ظرفیت فارغ التحصیلان این رشته ها قابل حل است.
دکتر براتی زاده خطاب به فارغ التحصیلان دانشکده بهداشت خراسان شمالی گفت: قدر این لحظات را بدانید تا با بهره گیری از آموزش ها و تجارب کسب شده، در آینده در جایگاه خود مایه افتخار جامعه باشید.