parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
  • 1405/06/16 - 12:46
  • - تعداد بازدید: 11
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZqPn
معاون توسعه دانشگاه:

توسعه زیرساخت‌ها، گامی مهم در ارتقای خدمات دانشگاهی

دکتر رعنایی معاون توسعه دانشگاه در بازدید میدانی از سایت پردیس دانشگاه، بر ضرورت تسریع در روند تکمیل پروژه‌های عمرانی تأکید کرد و گفت: توسعه زیرساخت‌ها، گامی مهم در ارتقای خدمات دانشگاهی محسوب می‌شود.

photo29671059549

این بازدید که با همراهی مدیر حراست و مدیر فنی دانشگاه انجام شد، به منظور بررسی آخرین وضعیت دو پروژه مهم عمرانی در سایت پردیس صورت گرفت.

در این بازدید، دکتر رعنایی از نزدیک در جریان جزئیات اجرایی و پیشرفت فیزیکی پروژه‌های «سردرب پردیس» و «سلف‌سرویس مرکزی» قرار گرفت و راهکارهای لازم برای رفع موانع و تسریع در تکمیل این طرح‌ها را مورد بحث و بررسی قرار داد.

بر اساس گزارش واحد فنی دانشگاه، پروژه احداث سردرب پردیس با زیربنای ۱۹۰ مترمربع، با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی، در مراحل پایانی اجرا قرار دارد و به‌زودی شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود.

پروژه سلف‌سرویس مرکزی دانشگاه نیز به عنوان یکی از طرح‌های کلیدی در حوزه خدمات رفاهی پردیس، با زیربنای ۴۴۵۰ مترمربع و در دو فاز عملیاتی در دست احداث است که این پروژه نیز تاکنون پیشرفت فیزیکی قابل توجهی بیش از ۳۰ درصد را به خود اختصاص داده است.

معاون توسعه دانشگاه با اشاره به اهمیت این پروژه‌ها در ارتقای کیفیت زندگی و خدمات‌رسانی به جامعه دانشگاهی، بر عزم دانشگاه برای تکمیل هرچه سریع‌تر این طرح‌ها و بهبود مستمر زیرساخت‌های رفاهی و عمرانی تأکید کرد.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,آخرین اخبار,اخبار معاونت توسعه
  • کد خبر : 63181
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید