پیام معاون توسعه مدیریت، منابع‌ و برنامه‌ریزی دانشگاه به مناسبت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر

سه شنبه ٣ خرداد ١٤٠١ ساعت ١٠:١٠ ق.ظ   ( بازدید : 38 نفر )

فتح خرمشهر فتح خاک نیست؛ فتح ارزش هاست. امام خمینی (قدس سره شریف)

فرارسیدن سوم خردادماه، سالروز آزادسازی خرمشهر که در تقویم ملی ما به عنوان «روز مقاومت، ایثار و پیروزی» نام گذاری شده است؛ یادآور سند پرافتخاری است که شکوه و عظمت آن، برای همیشه در حافظه ی تاریخی ملت ما به یادگار خواهد ماند.
مرور خاطرات این فتح ارزشمند، رشادت و جان فشانی دلاور مردانی را در خاطرمان مجسم می کند که برای نشاندن نهال آزادی در خرمشهر، این زمین را با خون خود آبیاری کردند؛ به گونه ای که استقلال و آزادی امروز این مرزوبوم، حاصل جان فشانی این دلاورمردان است و بازخوانی این فصل از تاریخ، همواره روح جهاد و سلحشوری را در جامعه ی ایرانی زنده می کند.
این رخداد بزرگ فراتر از یک حادثه ی تاریخی، نقطه ی پیوند مقاومت ملت ایران در جنگ هشت ساله ی تحمیلی و پژواک پایداری و مقاومت آنان است و امروزه نمادی از وحدت و همبستگی مردم و حضور شجاعانه ی آنان در عرصه های دفاع از تمامیت ارضی کشور شناخته می شود و در یک کلام، به تعبیر زیبای معمار کبیر انقلاب اسلامی: «فتح خرمشهر فتح خاک نیست؛ فتح ارزش هاست».
بی تردید سالروز حماسه ی فتح خرمشهر، فرصت مغتنمی است، برای بازبینی و بازشناسی تاریخ بلند پایداری ملت ایران، به ویژه در شرایط کنونی که دشمن علیه ایران اسلامی آرایش جنگی گرفته و با تهاجم در عرصه های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی درصدد تحمیل اراده ی شیطانی خود برآمده است و به فرموده ی رهبر جمهوری اسلامی: «خرمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، (بلکه ) در یک میدانی که از جنگ نظامی سخت تر است» و ما وظیفه داریم، این تاریخ را با عزتش محفوظ نگاه داریم.
امید که جامعه ی علمی و دانشگاهی کشور، با شناخت مسائل و مشکلات پیش روی جامعه و به کارگیری روش های مناسب علمی، در توسعه ی همه جانبه و پایدار کشور همت گمارند و زمینه های احیای تمدن عظیم ایرانی اسلامی و تحقق آرمان های انقلاب اسلامی را با ایجاد فرهنگ مقاومت و اقتصاد دانش بنیان فراهم آورند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یوم الله سوم خرداد، یاد و خاطره ی شهیدان والامقام و حماسه ساز فتح خرمشهر را گرامی می دارم و توفیق روزافزون همه ی ملت ایران را در پاسداری از آموزه های این حماسه ی بزرگ و حفظ آرمان های حضرت امام خمینی (ره) و شهدای عزیز از پروردگار متعال خواستارم.

دکتر حسن براتی‌زاده

معاون توسعه مدیریت، منابع‌ و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

منبع : معاونت توسعه مدیریت و منابع چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

اطلاعیه 1 (۱۳۸۶۸ بازدید)
مرخصی زایمان (۵۴۳۲ بازدید)
دستور العمل حقوقی (۳۰۲۸ بازدید)
قانون نظام هماهنگ (۲۵۸۹ بازدید)