تسریع در اجرای پروژه مرکز بهداشتی، رفاهی و آموزشی روستای باباامان

چهارشنبه ٢١ اردیبهشت ١٤٠١ ساعت ١:٢٠ ق.ظ   ( بازدید : 37 نفر )

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ضمن بازدید از روند اجرای پروژه مرکز بهداشتی، رفاهی و آموزشی روستای باباامان بجنورد، از تسریع در اجرای این پروژه و بهره‌برداری از فاز نخست آن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاون توسعه مدیریت، منابع دانشگاه، دکتر حسن براتی‌زاده، روز سه‌شنبه 20 اردیبهشت 1401، از محل احداث ساختمان مرکز بهداشتی، رفاهی و آموزشی روستای باباامان شهرستان بجنورد بازدید کرد و روند پیشرفت فیزیکی پروژه را مورد ارزیابی قرار داد.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این بازدید، ضمن تأکید بر تسریع در اجرای پروژه، در راستای حفظ کیفیت اجرا و رفع موانع، توصیه‌هایی را داشت.

گفتنی‌ست، پروژه مرکز بهداشتی، رفاهی و آموزشی روستای بابا امان با متراژ حدود ۳۲۰۰ متر مربع به‌منظور ارائه خدمات بهداشتی به اهالی روستا و ارائه خدمات رفاهی و اقامتی و آموزشی به پرسنل و دانشجویان این دانشگاه طراحی شده است و در فاز اول دو طبقه از بلوک B و C با کاربری بهداشتی و اقامتی با پیشرفت ۹۱ درصد در حال اجرا است و مقرر شده این پروژه خرداد ماه به بهره‌برداری برسد.

منبع : معاونت توسعه مدیریت و منابع چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

اطلاعیه 1 (۱۳۸۶۹ بازدید)
مرخصی زایمان (۵۴۳۳ بازدید)
دستور العمل حقوقی (۳۰۲۸ بازدید)
قانون نظام هماهنگ (۲۵۹۰ بازدید)