parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • 1405/03/13 - 09:32
  • - تعداد بازدید: 179
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZPfm

بررسی میدانی آخرین وضعیت 2 پروژه عمرانی حوزه سلامت رازوجرگلان

معاون توسعه دانشگاه در سفر به شهرستان رازوجرگلان، از 2 پروژه عمرانی حوزه سلامت این شهرستان بازدید کرد و به صورت میدانی در جریان آخرین وضعیت این پروژه ها قرار گرفت.

در این بازدیدها که مدیر فنی دانشگاه و رئیس شبکه بهداشت و درمان رازوجرگلان نیز حضور داشتند، دکتر رعنایی ابتدا در پروژه  احداث بیمارستان 64 تخت خوابی رازوجرگلان حضور یافت و از بخش های مختلف این پروژه بازدید کرد و پس از شنیدن گزارش روند انجام کار، بر ضرورت تسریع در تکمیل این پروژه مهم درمانی تاکید کرد.

وی همچنین در ادامه در روستای مزارلق حضور یافت و از پروژه در حال احداث مرکز جامع سلامت این روستا بازدید کرد.

به گفته مدیر فنی دانشگاه، پروژه احداث بیمارستان 64 تخت خوابی رازوجرگلان در زیربنای 7700 متر مربع در حال احداث بوده و با پیشرفت فیزیکی حدود 60 درصدی همراه است.

مهندس اسماعیلی همچنین در خصوص آخرین وضعیت پروژه مرکز جامع خدمات سلامت مزارلق نیز افزود: این پروژه در زیربنای 524 متر مربع در حال احداث و با پیشرفت فیزیکی حدود 45 درصدی همراه است و تلاش خواهد شد تا در صورت فراهم بودن شرایط لازم، تا دهه فجر امسال آماده بهره برداری شود.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,آخرین اخبار,اخبار معاونت توسعه
  • کد خبر : 61607
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید