parcham سرمایه گذاری برای تولید

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • 1402/10/20 - 10:56
  • - تعداد بازدید: 140
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zoph

برگزاری کانون ارزیابی شایستگی داوطلبان استخدام سال 1402 دانشگاه

برگزاری کانون ارزیابی شایستگی نیروهای جدید الاستخدام سال 1402 دانشگاه علوم پزشکی استان در 13 رشته ذیل حوزه بهداشتی و اورژانس، در حیطه های عمومی و تخصصی از امروز در محل مرکز آموزش های مداوم این دانشگاه در بجنورد آغاز شد.

گفتنی است که ارزیابی شایستگی داوطلبان استخدام سال 1402 دانشکده علوم پزشکی اسفراین نیز در همین محل انجام می شود.
 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 36104
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید