parcham جهش تولید با مشارکت مردم

روز سه‌شنبه ۳مهر۱۴۰۳ با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه، بخشدار و اعضا شورا و دهیار بخش شیرین سو و اهالی روستای شورسو، خانه بهداشت این روستا افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، ‎خانه بهداشت روستای شورسو که در زمینی به مساحت 150 متر مربع و زیر بنای 75متر مربع به بهره برداری رسیده است، مردم روستاهای شورسو و پوست دره را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

گفتنی است، خانه بهداشت روستای کلاته اله قلی نیز در زمینی به مساحت 200 متر مربع و 75 مترمربع زیربنا به بهره برداری رسید که مردم  روستاهای کلاته اله قلی و محمد اراز را تحت پوشش خدمات حوزه سلامت قرار می دهد.

به گزارش وبدا، در پایان این برنامه‌ها، دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق سرپرست شبکه بهداشت و درمان مانه از مراکز جامع سلامت کهنه جلگه و خرتوت بازدید کردند.
گفتنی است که اعتبار هر کدام از پروژه ها، 10 میلیارد ریال و در مجموع 20 میلیارد ریال بوده است. جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت شورسو 832 نفر و جمعیت تحت پوشش خانه بهداشت کلاته اله قلی هم 859 نفر است.

  • 1402/11/30 - 14:58
  • - تعداد بازدید: 60
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZJqh

اقدام جهادی دانشگاه علوم پزشکی استان برای احداث بیمارستان رازوجرگلان

زمان زیادی از روزها و ماه ها و سال هایی که اهالی شهرستان مرزی رازوجرگلان در امید احداث تنها بیمارستان در این شهرستان بودند، نگذشته و اکنون به همت و اقدام جهادی دانشگاه علوم پزشکی استان و تلاش های صورت گرفته، نه تنها کلنگ احداث این پروژه عظیم بر زمین زده شده بلکه پیشرفت فیزیکی آن نیز تحسین برانگیز است و در آینده نه چندان دور اهالی این خطه از استان، خدمات حوزه درمانی را در شهرستان خود دریافت خواهند نمود.

هم اکنون ارائه خدمات حوزه بهداشتی و سلامت به اهالی شهرستان 70 هزار نفری رازوجرگلان به دوش مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و خانه های بهداشت روستایی و ... است که در این میان، 3 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی راز، غلامان و جرگلان به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند و مردم این منطقه از استان مان در آینده نزدیک از دریافت خدمات درمانی و حضور پزشکان با تخصص های مختلف در شهرستان خودشان بهره مند خواهند شد و می توان آن را گامی در جهت توزیع عادلانه خدمات بهداشتی و درمانی در استان و به خصوص مناطق کمتر برخوردار دانست. اهالی شهرستان مرزی رازوجرگلان، این روزها برای دریافت خدمات حوزه درمانی و دسترسی به پزشکان متخصص گاها به ناچار راهی شهرستان های اطراف می شوند که علاوه بر تحمیل هزینه هایی از جمله ایاب و ذهاب به افراد که گاها تا 200 هزار تومان به ازای هر رفت و برگشت برآورد می شود، متاسفانه از حوادثی همچون تصادفات جاده ای نیز در امان نیستند و تکمیل و بهره برداری از بیمارستان 64 تخت خوابی رازوجرگلان می تواند تحقق رویایی شیرینی برای آنان باشد. کلنگ احداث تنها بیمارستان شهرستان مرزی رازوجرگلان سال گذشته طی 2 فاز، با حضور مسئولان بر زمین زده شد و تا پایان سال 1401 فاز نخست این پروژه به پیشرفت فیزیکی 20 درصد رسید که در زمان اندک این میزان از پیشرفت قابل تحسین است. با روی کار آمدن مدیریت جدید دانشگاه، برگ جدیدی از تلاش و پیشرفت برای تکمیل پروژه بیمارستان رازوجرگلان رقم خورد به طوری که به همت مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان، فاز نخست تکمیل این پروژه 7 هزار و 730 متر مربعی، طی 11 ماه نخست امسال از پیشرفت فیزیکی 20 به بیش از 70 درصدی رسید که نشان از همت همه دست اندرکان برای تحقق بخشیدن به رویای دلنشین بهره مند شدن مردم این خطه از استان به دریافت خدمات درمانی در شهرستان خودشان است. مبلغ قرارداد برای تکمیل فاز نخست این ابر پروژه درمانی در شهرستان رازوجرگلان بیش از 684 میلیارد ریال است که در صورت تخصیص اعتبار ویژه برای این پروژه، زمان زیادی برای تکمیل فاز نخست آن باقی نمانده و سپس، فاز 2 و پایانی آن آغاز خواهد شد تا با تکمیل و بهره برداری از این بیمارستان 64 تختخوابی، هم دانشگاه به بخشی از تعهدات خود در حوزه تحقق عدالت در سلامت و به ویژه مناطق کمتر برخودار استان عمل کرده باشد و هم مردم این دیار از استان مان طعم شیرین بهره مندی از خدمات درمانی و حضور پزشکان متخصص را در شهرستان خودشان چشیده باشند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 36180
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید