parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/10/20 - 14:00
  • - تعداد بازدید: 35
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zpph

با حضور نماینده دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور صورت گرفت؛ پایش وضعیت استقرار و عملکرد دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه

پایش میدانی و دو روزه وضعیت استقرار و عملکرد سال های 1400 و 1401 دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان و ارکان وابسته در چهارچوب نظامنامه استانی مدیریت سلامت همه جانبه، با حضور تیم ارزیابی متشکل از نمایندگان دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور انجام شد.

به گفته رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان، در روز نخست، نشست توجیهی و نظر سنجی روسای ارکان وابسته شامل رئیس شورای پیام گزاران سلامت استان، رئیس شورای مرکزی مشارکت های مردمی در حوزه سلامت استان و نمایندگان معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه برگزار شد.
مهندس بهنیا با بیان این که در روز دوم نیز، تیم ارزیابی در محل دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان مستقر شدند و پایش انجام و عملکرد بررسی شد، ابراز کرد: گزارش جمع بندی نیز در روز دوم در حضور دکتر شاهین فر رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ارائه و نقاط قوت و ضعف مطرح شد.
گفتنی است که تیم پایش و ارزیابی متشکل از دکتر نصراله پور به عنوان مسئول تیم پایش و نماینده دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و همچنین خانم سادات حسینی کارشناس این حوزه به مدت 2 روز در استان حضور داشتند که در پایان رضایت از عملکرد دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان حاصل شد.
 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 36105
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید